Mama coach

mamacoach

En dan is jullie wondertje er! Wat een geluk. Maar soms vraag je je misschien af of er niet ergens een handleiding bij had moeten zitten? Wat zei de kraamzorg ookalweer? Hebben we dat nog opgeschreven? Helaas, is dit een herkenbaar moment in de eerste periode met jullie baby. Maar graag help ik jullie verder als mama coach.

De baby kent nogal wat ongemakjes, krampjes, reflux, lastig drinken of slecht slapen. Soms kun je als mama het gevoel hebben dat je geen idee meer hebt wat te doen.

Waar moet je aan denken tijdens een consult? Vragen over borstvoeding, slapen, spijsvertering van de baby (reflux etc.), dragen van de baby in een doek/drager, hechting, huilen van baby, inbakeren etc. Voor ik bij jullie langs komen hebben we even contact om jullie hulpvraag duidelijk te krijgen zodat ik me goed kan voorbereiden op ons gesprek. Je kunt gebruik maken van een eenmalig consult, maar soms kan het fijn zijn als ik op een later moment nog eens terug kom. Dit consult valt ook te combineren met het wasbare luier consult of een draagconsult.

Ik voorzie jullie van uitleg, hoe werkt de fysiologie van jullie baby en wat kunnen jullie doen om deze te ondersteunen zodat jullie situatie mogelijk makkelijker wordt? Er zijn nogal wat misverstanden waar veel moeders zich onzeker door voelen. Ik help jullie graag uit de brand.  Vanuit mijn praktijk ervaring en kennis als ontwikkelingspsycholoog kan ik jullie bijstaan in deze prachtige maar soms ook pittige periode.

 

strong male hands holding sleeping newborn baby, photo with soft blur effect

Tarieven:

Ik reken 50,- voor de eerste 1 1/2 uur (standaard duur van een consult). Daarna betaal je  8,- per kwartier.

Een terugkom consult van 1 uur (over het zelfde thema) kost 30,-

Neem contact op