Standaard draagconsult

Een standaard draag consult duurt ongeveer 1.5 uur en we leren dan 1 knoop techniek. Eerst zullen we dit uitgebreid gaan oefenen (met en zonder pop) en zodra je het goed in de vingers hebt zullen we je kindje erbij halen om met het kindje de knoop te doen. Het is handig om iemand erbij te hebben die voor je kindje zorgt als wij oefenen.

1.5 uur kost 50,-.

Pasconsult

Wil je graag verschillende systemen uitproberen (zie draagbieb) dan kun je langskomen voor een pasconsult.

1 uur kost 35,-

Arrangement zwangere

Ben je zwanger en weet je al dat je je kindje graag wil dragen? Dan kom ik tijdens je zwangerschap langs en oefenen we alvast de FWCC buikknoop (1,5 uur). Als je kindje eenmaal is geboren kom ik nog een keer langs (45 min) om te kijken of alles goed gaat met knopen.

Dit arrangement kost 80,- maar als je ook de cursus hypnobirthing bij me doet krijg je 15,- korting.

Opfris consult

Heb je al eerder geknoopt en wil je graag even een opfrisser hebben omdat het alweer enige tijd geleden is? Dat kan ook

30,- voor 45 minuten.

Cadeaubon

Wat is er nou leuker dan een draagconsult of pasconsult cadeau doen? De bovenstaande consulten kun je ook in een cadeaubonvorm krijgen (ik maak er dan even een mooi pakketje van).

Dragen van je kindje

Er is eigenlijk niets fijners dan het dragen van je kindje. Dit kan op verschillende manieren, in een doek (rekbaar of geweven), of in een draagzak. Je kindje wil na de geboorte niets anders dan bij jou zijn, de veilige omgeving waar hij 9 maanden heeft mogen wonen. Door je kindje te dragen bevorder je jullie hechting, helpt bij klachten als krampjes en reflux, geeft je kind een veilig gevoel en is ook heel handig (je hebt je handen vrij en kunt ook nog aandacht geven aan je andere kids bijv.).

Je kindje dragen is dus heel fijn maar moet wel veilig gebeuren. Het gaat immers om je meest kostbare bezit je baby! Graag leer ik jullie hoe je je kindje veilig kunt dragen in de verschillende draagsystemen.

De consulten worden bij mij thuis gegeven (in Purmerend) maar ik kan ook op locatie komen in de regio's Purmerend, Beemster, Edam/Volendam, Hoorn, Zaandam neem contact op voor de mogelijkheden.

Neem contact op