Over mij

Mijn naam is Nathalie (32) vrouw van Erik en trotse moeder van Finja (sept-2016) en Auri (okt-2018). Ik heb een bachelor opleiding pedagogische wetenschappen gedaan en twee masters neuropsychologie. Momenteel werk ik als neuropsycholoog aan de Universiteit van Amsterdam en ben daarnaast oprichtster van Een Zachte Start Purmerend.

Mijn ervaringen tijdens mijn beide zwangerschappen gaven mij het gevoel dat ik meer wilde doen met mijn passie voor zwangerschap en (jong) ouderschap. Ik heb zelf mogen ervaren welke meerwaarde de cursus hypnobirthing kan hebben tijdens de geboorte. Ook als deze mogelijk anders verloopt dan je van te voren bedacht zou hebben.

Allebei mijn dochters hadden last van reflux, Auri zou je zelfs als huilbaby mogen wegzetten. Maar dankzij het gebruik van draagdoeken zijn wij deze pittige periode goed doorgekomen! Ze sliepen beide het prettigst tegen mij aan, en zo kon ik ondertussen ook nog iets ondernemen. Win-Win.

Toen ze ouder werden kregen ze 'praatjes'. Ze hadden duidelijk wensen 'iieeh!' 'EEHH!!!' en dat soort kreten. We zijn toen begonnen met het aanbieden van babygebaren wat ons zeker heel fijn heeft geholpen in onze eerste communicatie.

Ik heb dus vooral zelf hele fijne ervaringen met deze methoden en dat was voor mij een beweegreden om deze ook aan te gaan bieden in mijn eigen woon/werk gebied. Ik gun iedere ouder een zachte start met hun kindje!

Mocht je specifiek aanbod missen neem dan vooral contact met me op

Warme groet,

Nathalie